Škole za negu lepote Beograd

Škole za negu lepote Beograd
akademija-oxford-skole-za-negu-lepote

Akademija Oxford

Beograd, Vračar, Beogradska 18 011 4058005 | 069 3080584 | 069 3080627 |
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE Akademija Oxford.
U školi za negu lepote možete završiti kurs za frizera, kurs za masažu i kurs za kozmetičara.
Kurs i obuka za Frizera predviđena je za sve polaznike koji imaju želju da se bave ovim zanimanjem na pravi, profesionalan način.
Jer, frizer je profesija u kojoj nikada nije dovoljno edukacije i nadogradnja znanja je potrebna tokom celog radnog veka, ukoliko želite da budete među najboljima u poslu kojim se bavite.
Gotovo da se podrazumeva da je neophodno pratiti ne samo nove trendove u šišanju, već i biti u toku sa svim novitetima u metodama rada, što znači da odlični frizeri često posećuju različite seminare, te unapređujući svoje veštine maksimalno utiču i na napredak svog poslovanja.
U našem programu za frizera nudimo tri programa obuke: program za ženskog frizera, program za muškog frizera, program za muško – ženskog frizera.
Kurs i obuka za Masera osnovne, relaks masaže u našoj školi osmišljen je za sve buduće profesionalce, odnosno za sve polaznike koji vole ovaj vid manuelnog rada, uz koji će sigurno lakše doći do posla, kako u nekom od salona, tako i kroz mogućnost otvaranja samostalnog radnog mesta u kom će moći da pruže klijentima sve ono za šta su se do tada školovali.
Kod nas možete pohađati sledeće kurseve masaže: Anticelulit masaža, Kraljevska masaža, Limfna drenaža, Parcijalna masaža, Relaks i antistres masaža, Sportska masaža, Terapeutska masaža, Refleksomasaža, Shiatsu masaža i Masaza vulkanskim kamenjem.
Kurs i obuka za Kozmetičara na Akademiji Oxford poseban je vid edukacije za jednu od predviđenih edukacija kurseva nege i lepote.
Predviđeno je da sam kurs bude iz tri dela – edukacije o kozmetici lica, depilaciji i pedikiru.
Na ovakav način obuhvatili smo sve tri velike oblasti koje klijenti potražuju u salonima ovog tipa.
Tokom trajanja kursa za kozmetičara polaznik će biti upoznat sa materijalima i priborom za rad koji se koriste za izvođenje tretmana kada je u pitanju kozmetika lica, ali i kada se radi o depilaciji i pedikiru.
Polaznika ćemo upoznati sa tipovima i strukturom kože, kako da prepozna nedostatke na koži i na koji način da ih tretira, kako bi ceo tretman nakon završetka imao neophodan i željeni efekat.
Cenovnik
studio-beauty-glamour-skole-za-negu-lepote

Studio Beauty Glamour

Beograd, Stari Grad, Svetogorska 37 011 3035560 | 064 1801014 |
EDUKACIJA ZA KOZMETIČARA - ESTETIČARA BEOGRAD.
Obuka u “Beauty Glamour” za kozmetičara/estetičara traje dva semestra.
Upis studenata se vrši tokom cele godine a edukacija počinje u Oktobru tekuće godine.
Nakon završene obuke svi studenti polažu završni ispit pred komisijom iz teoretskog i praktičnog dela, samim tim stiču sposobnost samostalnog rada.
Po položenom završnom ispitu studio studentima izdaje sertifikat sa zvanjem “Kozmetičar - estetičar”.Program obuhvata obuku za negu lica i tela po najsavremenijim metodama.
Tokom obuke naši studenti prolaze teoretski i praktični deo obuke, prateći sve svetske novine, kako u primeni preparata, tako i u primeni novih tehnika.
Cenovnik
mezoestetika-skole-za-negu-lepote

Mezoestetika

Beograd, Vračar, Mileševska 23 011 3442283 | 069 1113448 |
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD Mezoestetika je tim lekara i kozmetologa koji se godinama uspešno bavi stručnom edukacijom za lekare i kozmetičare. Sertifikovana obuka za doktore medicine i stomatologije za primenu mezoterapije iglom Sertifikovana obuka za doktore medicine i stomatologije za primenu hijaluronskih filera Sertifikovana obuka za doktore medicine i stomatologije za primenu 3Dmezoniti • Tehnike • Protokoli • Praktičan rad • Osnovni i napredni kurs • Mentorska podrška u daljem radu Profesionalne radionice za negu lica Profesionalni kursevi za negu lica Sertifikovana obuka za primenu mezoterapije dermarollerom i dermapenom • Prezentacija tretmana • Profesionalna podrška u daljem radu
centar-za-edukaciju-ns-pro-group-1-skole-za-negu-lepote

Centar za edukaciju NS PRO group

Beograd, Borča, Kovilovska 8 060 0422021 | 021 2471858 |
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD CENTAR ZA EDUKACIJU NS PRO GROUP NS PRO GROUP organizuje prekvalifikacije iz sledećih oblasti:– Nadogradnja noktiju – Manikir – Pedikir – Depilacija – Kozmetičar – Maser – Frizer
Cenovnik
salon-lepote-be-you-skole-za-negu-lepote

Salon lepote Be You

Beograd, Slavija, Makenzijeva 23 011 3837600
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD SALON LEPOTE BE YOU Kod nas možete pohađati i kurseve: trajna epilacija laserima, ipl i shr aparatima, aparativno podmlađivanje i zatezanje kože (miolift, biolift, HI-FU, frakcionalna radio frekvencija), aparativna limfna drenaža (presoterapija i elektrostimulacija), mikrodermoabrazija dijamantska, mezoterapija bez igala, analiza kože lica, klasična i kompjuterska, uklanjanje strija i zatezanje kože stomaka, aparativno uklanjanje masnih naslaga (kavitacija, kriolipoliza, lipolaseri, velashape, liposonix), dermapen/dermaroler (microneedling) tretmani, kiseonik tretmani i tretmani hidroabrazije (akva-abrazije), depilacija šećernom pastom - egipatska depilacija, kurs za estetski pedikir, kurs za manikir.
Cenovnik
institut-za-strucno-usavrsavanje-skole-za-negu-lepote

Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Beograd, Vračar, Beogradska 18 011 4058005 | 069 3080584 | 060 45555840 |
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE-Institut za stručno usavršavanje pravo je mesto za Vas koji ste oduvek želeli da se osposobite za jedno od zanimanja i usavršite svoje postojeće znanje, ili krenete od početka na jedinstveni i profesionalan način.
U našoj školi omogućili smo svim polaznicima individualno stručno usavršavanje, za neko od zanimanja: Kurs Frizer, Kurs Manikir, Pedikir i Nadogradnja Noktiju, Kurs Kozmetičar, Kurs Masaže - Maser, Kurs Limfne Drenaže, Kurs Depilacije, Kurs Šminker.
Frizer - pripada kursevima Nege i lepote i osmišljen je zbog velike zainteresovanosti polaznika za dobijanje diplome, ali i dobro stečenog znanja i iskustva koju podrazumeva zvanje muškog, ženskog ili muško – ženskog frizera.
Manikir sa nadogradnjom-Postoje posebni oblici tretiranja promena na rukama, odnosno šakama i noktima.
Raznim terapeutskim metodama koža se revitalizuje, ali se ovim načinom i preveniraju razne nepoželjne pojave na dlanovima, prstima i oko noktiju.
Stoga je estetika ruku u današnje vreme veoma važna kao vid ulepšavanja, ali i terapije.
Dekoracija noktiju je estetska procedura kada je u pitanju nega.
Pohađanjem kursa iz ove oblasti imate mogućnost da steknetre veštinu i prakse u svim segmentima ukrašavanja noktiju.
Praktičnim vežbama lakiranja, dekorisanjem i nadogradnjom savladaćete sve neophodne estetske veštine ove profesije.
Kurs i obuka – kozmetičar – obuhvata tri dela – kozmetiku lica, pedikir i depilaciju.
Svako od navedenih segmenata kursa moguće je pohađati i polagati pojedinačno ili u celosti.
Dobro obučeni kozmetičari neguju kožu i na jedan poseban način ispravljaju probleme koji su nastali, a ne nalaze se u domenu medicine.
Maser – deo je kurseva Nege i lepote i namenjen je svima koji svakodnevicu onog ko poželi umeju i mogu ulepšati na jedan poseban i opuštajući, ali i posebno zdrav način – masažom!
Limfna drenaža – namenjen je svima koji žele da ulepšaju dan svojim klijentima na jedan pseban način, jer je ovo viši kus masaže, a deo je kurseva Nege i lepote.
Kurs i obuka – depilacija – pripada jednom od tri dela kursa za kozmetičara, dok su druga dva kozmetika lica i predikir.
Šminker je kao profesija potrebna i u svim kozmetičkim i frizerskim salonima, jer je nakon ulepšavanja kose, poželjna cela procedura – ulepšavanje lica.
Iz ovog razloga mnogo se polaznika opredelilo baš za ovaj neobičan poziv.
academia-educativa-skole-za-negu-lepote

Academia Educativa

Beograd, Stari Grad, Simina 21a 011 3039866 | 011 2184452 | 064 2283409 |
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE ACADEMIA EDUCATIVA.
KURS ZA ZANIMANJE KOZMETIČAR ima za cilj stručno osposobljavanje za zanimanje kozmetičar (nega lica i tela) kroz programe anatomije, fizikalne medicine, dermatologije, kozmetologije, organizacije rada i zaštite na radu.
KURS ZA ZANIMANJE FRIZER predstavlja stručno osposobljavanje za efikasno, stručno i kreativno obavljanje poslova u okviru frizerskog zanimanja i pripremanje za dalje obrazovanje i usavršavanje u struci.
Početni program obuhvata osnovne frizerske procedure, tehnike oblikovanja kose i šišanja kroz forme frizura od klasičnih do modernih linija.
Viši program obuhvata oblikovanje frizura trend kolekcija, izrada punđi trend kolekcija, takmičaraska i revijska šišanja.
KURS ZA ZANIMANJE ŠMINKER: Početni program obuhvata stručno osposobljavanje za primenu metoda i tehnika šminkanja od pripreme, nege, primene preparata i procedura šminkanja do kreiranja, stilizovanja i aplikovanja profesionalne i korektivne šminke.
Viši program obuhvata tehniku za scenski nastup, televiziju, fotografiju, šminku sa specijalnim efektima.
KURS ZA ZANIMANJE MASER obuhvata ovladavanje postupcima savremenih maserskih procedura i njihovu primenu.
Baziran je na osnovnim teorijskim i praktičnim znanjima o mišićima, mekim tkivima i zglobovima, savremenim tehnikama stimulacije: klasične, parcijalne, relaksacione, anticelulit i druge masaže, kože i potkožnih tkiva, mišića, kostno- zglobnog sistema.
KURS ZA ZANIMANJE MANIKIR-PEDIKIR: Obuka za pedikira ima za cilj osposobljavanje polaznika da samostalno, kvalitetno i stručno obavljaju poslove u sklopu pedikirskog zanimanja: samostalno obavljanje estetskog i medicinskog pedikira i manikira, nega kože, noktiju ruke i stopala, uz primenu adekvatnih preparata i procedura.
Cenovnik
centar-zdravlja-i-lepote-moc-dodira-skole-za-negu-lepote

Centar zdravlja i lepote Moć dodira

Beograd, Banovo brdo, Orfelinova 49 011 4142920 | 064 9120990 | 063 1010455 |
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD MOĆ DODIRA Nakon detaljnog proučavanja i praktikovanja istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika masaža formiran je jedinstveni, visokokvalitetan i delotvoran program tretmana tela "MOĆ DODIRA".
Poštujući sve tekovine moderne nauke, tehnike i tehnologije savremene civilizacije kao i teorijske a pogotovo praktične metodologije koje su nastale tokom višemilenijumskog postojanja čovečanstva ostvarujemo sintezu, harmonizaciju i uzajamnost između modernih dostignuća i drevnih tekovina čovečanstva.
Specifičnim tehnikama lociramo i tretiramo narušenu harmoniju ljudskog bića.
Naši tretmani harmonizuju ljudsko telo, duh i dušu i podstiču samoiscelenje.
Pri tom uvek nastojimo da se prilagodimo individualnosti i potrebama svakog klijenta.
Cenovnik
skola-za-negu-lepote-beograd-skole-za-negu-lepote

Škola za negu lepote

Beograd, Voždovac, Jovana Subotića 2a 011 3447226
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE se nalazi u Beogradu.
Učenici na raspolaganju imaju biblioteku sa preko 3000 knjiga.
Škola ima fiskulturnu salu i sportske terene u školskom dvorištu.
Pored specijalizovanih učionica za realizaciju praktične nastave, učenici praktičnu nastavu obavljaju u privatnim salonima, pozorištima i u televizijskim kućama.
Smerovi u Školi za negu lepote su: Scenski masker i vlasuljar, Pedikir i manikir, Ženski frizer i Muški frizer.
Scenski masker i vlasuljar je dužan da dizajnira, transformiše i održava perike i ostale predmete koje učestvuju u preuređivanju izgleda frizura na pozorišnim daskama.
Može biti zaposlen i u televizijskoj redakciji i bitno je da ima određenu dozu umetnosti kako bi na što bolji način dočarao režiserske odnosno producenske ideje.
Osoba koja se bavi ovim poslom mora da bude ljubazna i komunikativna u cilju podsticanja pozitivnih međuljudskih odnosa i uspeha u poslu.
Manikir je zanimanje orijentisano ka nezi stopala i ruku a pored toga bavi se i ručnom masažom.
Takođe se koristi aparaturom za masiranje, neguje nokte i uklanja zanoktice.
Ukrašavanje i nadograđivanje noktiju je takođe uža specijalnost osobe koja se bavi manikirom.
Pedikir se bavi negovanjem i ulepšavanjem nogu, stopala i noktiju.
Ponekad nudi adekvatna rešenja za medicinske probleme kao što su urasli nokti i ostale intervencije koje ne zahtevaju hirurški zahvat.
Potrebno je ispravno procenjivanje datog problema i upućivanje na intervenciju stručnijeg lica.
Sredstva koja se koriste u radu su makaze, turpija, klješta, kamen namenjen za stopalo, nožići, posude sa vodom.
Muški i ženski frizer se bavi negom kose, što podrazumeva usluge pranja, uvijanja, šišanja, feniranja, izbeljivanja, nijansiranja, bojenja i estetskog oblikovanja kose muškaraca i žena.
Kod farbanja kose, sprema preparate, stavlja ih na kosu, ispira i potom nanosi proizvode za njenu zaštitu.
Pored toga, muški frizer se bavi skraćivanjem i brijanjem brade i oblikovanjem brkova.
Može se javiti problem snažnih isparenja prilikom nanošenja hemikalija.
Preporučuje se dobra kondicija usled stajanja.
centar-za-obrazovanje-i-kulturu-bozidarac-skole-za-negu-lepote

Centar za obrazovanje i kulturu Božidarac

Beograd, Vračar, Radoslava Grujića 3 011 4085938 | 011 3443446 |
ŠKOLA NEGE I LEPOTE BOŽIDARAC.
Kursevi za masera, frizera, šminkera, kurs za kozmetičara, za manikir i pedikir.
manikir sa nadogradnjom i depilaciju.
Na kursu za masera u Božidarcu, možete pohađati osnovni, viši ili objedinjeni kurs.
Na osnovnom kursu, savladaćete osnovne pojmove i elemente relaksiranja, anatomije i fiziologije.
Naučićete o postavljanju pacijenata u određeni položaj radi masaže posebnih delova tela, kao i hvatove, međuhvatove i same tehnike masiranja.
Naučićete o dejstvu masaže na organizam, kao i indikacijama i kontraidikacijama primene ručne masaže.
Na višem kursu masaže, upoznaćete se sa naprednim tehnikama masaže, anticelulit, antistres, sportske, limfna drenaža.
Objedinjeni kurs podrazumeva kombinaciju osnovnog i višeg kursa.
U Božidarcu na kursu za frizera, muškog, ženskog i muško-ženskog, sama obuka koncipirana je na praksi uz dodatak sa teorijskom nastavom.
Osim tehnika šišanja, steći ćete i znanja i ovladati veštinama koje se tiču same nege, strukture, kvaliteta, kako tretirati i stilizovati dlaku i kosu.
Neka Vaše frizure budu odraz Vaše kreativnosti i nešto po čemu će Vas drugi prepoznavati.
U Božidarcu na kursu za šminkera, naučićete kako da svoju kreativnost i ideju lepote i umetnosti prikažete na jedinstven način.
Savladaćete osnovne i napredne tehnike šminkanja i osposobiti se za rad u salonu ili pokrenuti sopstveni posao!
Steknite osnovna znanja o primeni kozmetičkih preparata prema tipu i stanju kože, dermatologiji, fizikalnoj medicini.
Upoznajte se sa indikacijama i kontraindikacijama primene fizičkih agenasa u kozmetici.
Praktično uvežbajte različite kozmetičke tretmane lica, kao i osnovne tehnike depilacije.
Osposobite se za vođenje sopstvenog salona, naučite veštinu koja je veoma tražena na domaćem i stranom tržištu rada.
MANIKIR I PEDIKIR: Tokom obuke polaznici će savladati program vezan za osnovni manikir, pedikir, probleme nege nogu i ruku uz primenu adekvatnih preparata i procedura.
Kurs obuhvata i medicinski pedikir koji polaznicima omogucava samostalno obavljanje protetike nokta, uklanjanje uraslih noktiju, obrada zuljeva i ostalih neravnina i promena na stopalu.
Rad gel tehnike i tehnike gel laka na nogama.
Ova obuka ima za cilj osposobljavanje polaznika da samostalno, kvalitetno i stručno obavljaju poslove u sklopu ovog zanimanja.
Organizaciju i zaštitu na radu polaznici obrađujui na teorijsko-praktičnoj nastavi.
MANIKIR SA NADOGRADNJOM-Kurs za manikira koncipiran je da obuči polaznika za samostalni rad ili rad u salonima.
Obuka u Božidarcu naučiće vas kako da klijentu precizno i kvalitetno nanesete lak, ojačate nokte gel lakom ili nadogradnjom nokta doprinesete estetici nokatne ploče.
Neka Vaš manikir rad i nadogradnja noktiju bude odraz Vaše kreativnosti i nešto po čemu će Vas drugi prepoznavati i preporučivati.
Na kursu depilacije polaznici se u našem kabinetu obučavaju za depilaciju toplim i hladnim voskom.
Polaznici će naučiti kako da opreme salon, kako da dođu do klijenata, koje preparate da koristite, gde da ih nabave i po kojim cenama.
Zatim se obrađuju tehnike tople i hladne depilacije kao i nega kože pre i posle depilacije.
zanatsko-obrazovni-centar-adzija-skole-za-negu-lepote

Zanatsko obrazovni centar Adžija

Beograd, Vračar, Skerlićeva 12 062 550341 | 062 489432 |
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE obuhvata: kurs za kozmetičara, za muškog ili ženskog frizera, manikir i pedikir sa nadogradnjom noktiju, manikir sa nadogradnjom noktiju, kurs za depilaciju, kurs šminkanja, kurs klasične masaže i viši kurs masaže.
Ukoliko neko od polaznika ima radno iskustvo u željenom zanimanju od najmanje 3 meseca, nije potrebno da ide na kompletnu obuku i može izaći samo na ispit to jest proveru znanja.
ultra-nova-skole-za-negu-lepote

Ultra Nova

Beograd, Savski venac, Durmitorska 11 069 767114
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE ULTRA NOVA.
KURS ZA MANIKIRA: Polaznici koji sa uspehom polože teorijski i praktični deo obuke poznavaće anatomiju nokta, promene (bolesti noktiju), kao i uzroke njihovog nastanka i način lečenja istih.
Umeće pravilno da oblikuju nokte, ali i da neguju samu kožu ruku i stopala koristeći različita pakovanja i hranljive kreme prilagođene tipu kože.
KURS ŠMINKANJA: Polaznici koji sa uspehom završe kurs umeće prilagoditi šminku prilici za koju je namenjena (dnevna, večernja, šminka za posebne prilike, scenska šminka), odabrati kombinaciju boja koja najbolje odgovara tipu lica i karakteru modela, pravilno pripremiti lice za šminkanje i naneti željene boje poštujući meru i dobar ukus.
Takođe, polaznici će naučiti odabrati kvalitetan pribor i materijal za rad, koji će im omogućiti profesionalno obavljanje zadatka.
Ovaj tečaj podrazumeva teorijsku i praktičnu nastavu.
KURS NADOGRADNJE NOKTIJU: Polaznici koji sa uspehom završe program obuke i polože ispit iz teorijskog i praktičnog dela bićete osposobljeni za nadogradnju noktiju koristeći najzastupljenije tehnike: gel i akril, kao i za korekciju nadograđenih noktiju.
Tokom trajanja kursa, svaki polaznik može da se odluči želi li da se specijalizuje za samo jednu od navedeniih tehnika ili želi da savlada sve tehnike u ponudi.
KURS DEPILACIJE: Depilacija voskom je jedna od najtraženijih načina depilacija, najviše zbog dugotrajnog osećaja glatke kože.
Upoznajte i naučite sve potrebne detalje kvalitetne depilacije svih regija tela.KURS KOZMETIKE LICA: Polaznici koji sa uspehom završe kurs umeće pravilno da odrede tip kože modela i u skladu sa time prilagode negu, masažu i tretman.
Takođe, biće osposobljeni da pravilno očiste kožu lica i uklone nedostatke sa kože lica.
Shodno znanjima koja su usvojili tokom teorijske nastave polaznici će znati da pripreme sredstva i preparate potrebne za kozmetičke tretmane.
KURS RELAKS MASAŽE (ŠVEDSKA ili KLASIČNA MASAŽA)-40-50 ČASOVA (kompletna relaks masaža celog tela(klasična masaža), parcijalne relaks masaže, osnovi švedske relaks masaže, osnovi antistres masaže, bazična terapijska-relaks masaža i osnove kompleksnih i specijalizovanih relaks masaža - uvod u I-b nivo).
Opremanje salona za relaks masažu, osnove korišćenja i odabira aromatičnih ulja i njihovo korišćenje u relaks masaži.
ANTISTRES MASAŽA: 30- 40 ČASOVA, naučite modernu antistres masažu po svetskim standardima.
Kurs obuhvata parcijalnu antistres masažu, kao i antistres masažu celog tela, koja obuhvata i sporsku antistres masažu (kompleksna dubinska sportska relaks masaža i sportska limfna i misicna drenaza celog tela za dubinsko oslobađanje od stresa i posledica dugotrajnog treninga, dugotrajnog sedenja, VELIKIH napora, voznje i sl.).
Naučite da koristite aromatična ulja u antistres masaži, osnovne antistres MASAŽNE tehnike i postanite RELAKS MASER TERAPEUT (antistres maser), i otvorite KOZMETIČKI ILI WELLNESS SALON.
MASAŽA VRUĆIM KAMENJEM - 20 ČASOVA, naučite masažu vulkanskim kamenjem.
Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem.
Specijalnim laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića.
Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja.
narodni-univerzitet-svetozar-markovic-skole-za-negu-lepote

Narodni Univerzitet Svetozar Marković

Beograd, Voždovac, Ustanička 66 011 3445957
ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE.
Frizerski kurs: Polaznici na početku tečaja počinju sa praktičnim savladavanjem nastavnog plana i programa.
Sve procedure i tehnike koje podrazumeva posao frizera (pranje,feniranje,šišanje,šatiranje,mini val, izvlačenje pramenova,brijanje,oblikovanje brade).
Kozmetika: Polaznici stiču potreba znanja iz oblasti kozmetologije kao i organizacije rada kroz salone i zaštite na radu.
Kurs je namenjen samo polaznicima sa završenom srednjom školom.
Pedikir, manikir i manikir sa nadogradnjom noktiju: Tokom obuke polaznici će savladati program vezan za osnovni manikir, pedikir, probleme nege nogu i ruku, kurje oko, žuljevi, urasli nokat.
Iz oblasti nadogradnje noktiju predviđeno je da polaznici savladaju tehnike izlivanja noktiju (gel i akril tehnika).
Maser, sportski maser: U toku obuke polaznici se upoznaju sa osnovama fizikalne terapije, dejstvo masaža na ljudski organizam, indikacijama, kontraindikacijama, primenom ručne masaže refleksologijom, limfnom drenažom, anticelulit masažom, tehnikom izvođenja masaže, preparatima, kao i opremom za studio masaže, saniranje povreda sa sportskom relaks masažom.
Šminka: Tokom teorijsko-praktične nastave, polaznici stiču znanja vezana za negu i pripremu kože za šminkanje, indikacije i kontraindikacije, pripremu preparata ,i proceduru tokom šminkanja.
Tehniku i izbor šminke za korektivnu i dekorativnu šminku polaznici savlađuju tokom vežbi.
otvoreni-univerzitet-znanje-skole-za-negu-lepote

Otvoreni Univerzitet Znanje

Beograd, Zemun, Glavna 18 011 3163589 | 011 2108729 | 060 3204026 |
Škola nege i lepote.
Na našem Univerzitetu možete se osposobiti za kozmetičara, pedikira, manikira, masera, šminkera, depilaciju, muškog ili ženskog frizera i to za 3, 6 ili 9 meseci.
Sa našom diplomom možete otvoriti sopstveni salon ili se zaposliti u nekom salonu.
Osposobljavanje za kozmetičara podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine za obavljanje kozmetičkih tretmana lica i vrata.
Osposobljavanje za manikira podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine obrade nokta i nokatne regije.
Osposobljavanje za masera podrazumeva obuku u prostorijama Univerziteta na Autokomandi vikendom ili u kozmetičkom salonu gde kandidat stiče znanja i veštine relaksacione masaže.
Ovladava tehnikom manuelne masaže, masažnim medjuhvatima, tehnikom masaže pojedinih delova tela, masažom refleksnih zona, upotreba kozmetičkih preparta za masažu.
Osposobljavanje za šminkera podrazumeva obuku u kozmetičkim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine za šminkanje dnevne i večernje šminke.
Upoznaje se sa dermatologijom, podelom oblika lica i njegovih delova, pripremom za šminkanje, redosledom šminkanja, nanošenjem podloge, pudera, šminkanjem očiju, slaganjem boja, nanošenjem maskare, šminkom za dan i veče, upotrebom alata i pribora.
Osposobljavanje za ženskog frizera podrazumeva obuku u frizerskim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine negovanja i stilizovanja ženske kose.
Upoznaje se sa građom i sastavom dlake, negom kose, tehnikama pranja kose, masiranjem glave, četkanjem i češljanjem kose, šišanjem prema obliku lica, oblikovanjem frizure, bojenjem kose, izvlačenjem pramenova, rukovanjem priborom i alatom, održavanjem i sterilizacijom.
Osposobljavanje za muškog frizera podrazumeva obuku u frizerskim salonima gde kandidat stiče znanja i veštine negovanja i stilizovanja muške kose i brade.
Upoznaje se sa građom i sastavom dlake, negom kose, tehnikama pranja kose, masiranje glave, četkanje i češljanje kose, šišanje prema obliku lica, tupi i kosi rez, oblikovanje frizure, bojenje kose, brijanje, oblikovanje brade i brkova, upotreba alata i pribora za šišanje i brijanje, sterilizacija i održavanje.
salon-lepote-l&d-stars-skole-za-negu-lepote

Salon lepote L&D Stars

Beograd, Banjica, Paunova 24 063 8818648 | 063 8340232 |
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD SALON LEPOTE L&D STARS Obuka za frizere je temeljna i osposobljava vas za rad u frizerskom salonu ,praktikuje se da bude vezana 5 dana nedeljno u toku mesec dana do tri meseca, 4h dnevno.Sav potreban materijal za rad je obezbedjen.
Obuka za masažu obuhvata sledeće tipove masaža - Relax, Anti celulit, Parcijalna masaža, holistička masaza.
Obuka obuhvata usvajanje teorijskog i praktičnog znanja i veština.
U toku obuke polaznici se upoznaju sa osnovama anatomije i fiziologije i dejstvom masaže na ljudski organizam.
Obuka za profesionalno šminkanje: traje 2 dana po 2h.
kozmeticki-salon-unique-touch-skole-za-negu-lepote

Kozmetički salon Unique Touch

Beograd, Savski venac, Drinčićeva 9 063 248268
ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE BEOGRAD Nudimo Vam sledeće vrste obuke: trajna šminka(obrve, usta, oči), žensko šišanje, muško šišanje, masaže, tretmani lica, pedikir, manikir, depilacija, svilene trepavice.
LOKACIJE
Škole za negu lepote Srbija:
Škole za negu lepote Apatin
Škole za negu lepote Arilje
Škole za negu lepote Bačka Palanka
Škole za negu lepote Bajina Bašta
Škole za negu lepote Bela Crkva
Škole za negu lepote Bor
Škole za negu lepote Bujanovac
Škole za negu lepote Čačak
Škole za negu lepote Čajetina
Škole za negu lepote Ćuprija
Škole za negu lepote Jagodina
Škole za negu lepote Kovačica
Škole za negu lepote Kovin
Škole za negu lepote Kragujevac
Škole za negu lepote Kraljevo
Škole za negu lepote Kruševac
Škole za negu lepote Loznica
Škole za negu lepote Negotin
Škole za negu lepote Niš
Škole za negu lepote Novi Pazar
Škole za negu lepote Novi Sad
Škole za negu lepote Odžaci
Škole za negu lepote Pančevo
Škole za negu lepote Paraćin
Škole za negu lepote Požarevac
Škole za negu lepote Požega
Škole za negu lepote Šabac
Škole za negu lepote Senta
Škole za negu lepote Smederevo
Škole za negu lepote Sombor
Škole za negu lepote Srbobran
Škole za negu lepote Sremska Mitrovica
Škole za negu lepote Subotica
Škole za negu lepote Temerin
Škole za negu lepote Užice
Škole za negu lepote Valjevo
Škole za negu lepote Vranje
Škole za negu lepote Vršac
Škole za negu lepote Zaječar
Škole za negu lepote Zrenjanin
Škole za negu lepote-2
Lepota i nega tela potiču još iz starog Egipta. Upravo su Egipćani zaslužni za pojavu parfema, sapuna i brojnih drugih preparata za ulepšavanje lica i tela. Bogate porodice imale su posebne prostorije u kući koje su bile namenjene ulepšavanju. Onaj ko želi zaista da radi na lepoti žena i muškaraca, mora da počne od osnovnih zanata kako bi se dalje usavršavali. Jednostavno lepota neće biti izvodljiva ukoliko ne budete vladali bar osnovnim tehnikama i alatima za usavršavanje lepote ljudi. Smisao lepote se vekovima menjao, ali ono što nije jeste potreba ljudi da budu lepi i doterani. U današnje vreme gotovo da nema žene koja ne praktikuje brojne kozmetičke tretmane u službi svoje lepote. Lepo našminkana, uredne kose, kože i noktiju, žena pleni lepotom i samopouzdanjem. Bilo koja škola za negu lepote osposobiće vas da druge činite srećnim, lepim i punim samopouzdanja. Samimi tim i vi ćete biti zadovoljniji, nasmejanji i ponosniji na samu sebe.
Back to Top